Ga Je Een Waterkoker Kopen? Bekijk Eerst Deze Tips

 In Waterkoker

c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-header-0–>
Ga je een waterkoker kopen? Dan is het aan te raden om rekening te houden met de inhoud. Je hebt de keuze uit waterkokers met automatische afslag, kalkfiter en waterniveau-indicator. Natuurlijk wil je wel een waterkoker kopen die bij je past om teleurstellingen te voorkomen. Maar waar moet je dan op letten?

  1.  Een goede grip is zeer belangrijk voor de veiligheid. Ook met hij prettig aanvoelen als je hem vast hebt. Hou de waterkoker even vast in de winkel. Wil je nog meer grip? Dan kun je op zoek naar een waterkoker met een rubberen handgreep. Als je de kan vasthebt bij de handgreep, is het van belang dat je vingers de kan niet aanraken. Aangezien de kan erg heet kan worden aan de buitenkant, kun je op die manier lelijk je vingers verbranden.
  2.  De opening moet groot genoeg zijn naar hoe jij het graag hebben wilt.
  3. Voorkom droogkoken door te kiezen voor een apparaat die automatisch afslaat zodra het kookpunt is bereikt. Dit is niet alleen handig maar ook veilig!
  4.  Als je kiest voor een waterkoker met een geïsoleerde wand, wordt de buitenkant niet heet. Bij een waterkoker van kunststof wordt de buitenwand wel heet end an kun je je makkelijker verbranden.
  5.  Je kunt kiezen voor een waterkoker van metaal, kunststof of RVS. Wat voor apparatuur heb je nog meer in de keuken? Heb je meerdere apparaten van RVS? Dan is het mooi om dit ook terug te laten komen in de waterkoker. Ook kun je er voor kiezen om dezelfde apparaten te nemen van een bepaald merk die een lijn van meerdere apparaten hebben in dezelfde stijl.
  6. Sommige waterkokers hebben een temperatuur regelaar. Zo kun je een lagere temperatuur gemakkelijk zelf instellen.
  7.  Sommige waterkokers zijn voorzien van een warmhoudfunctie. Dit kan handig zijn maar houd er wel rekening mee dat deze functie vrij veel energie kost.
  8.  Kies voor een uitneembare filter als je de losgekomen kalkdeeltjes die in de filter terecht zijn gekomen, makkelijk schoon wilt maken.
  9. Kijk naar het vermogen van de waterkoker. Dit kun je doen door te kijken naar de hoeveelheid Watt die aangegeven staat in de beschrijving en op het apparaat. Hoe meer vermogen, hoe sneller het water gekookt is.

waterkoker kopen

Recent Posts
Vragen? Mail Ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search