De 3 in-1 waterkraan voor meer ruimte en gemak

 In Keuken Apparatuur

c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-header-0–>
Je kent het waarschijnlijk wel; je irriteert je aan je overvolle aanrechtblad. Er staat waarschijnlijk een koffiezetapparaat en een waterkoker en deze 2 apparaten nemen de nodige ruimte in beslag. De waterkoker kun je vervangen door de 3-in-1 waterkraan om zo meer ruimte te creëren in de keuken.

Warm, koud en kokend water uit één kraan Een paar keer per dag maak je gebruik van water. Daarom is een kraan ook onmisbaar in de keuken. Door de 3-in-1 kraan wordt het gebruiken van water nog makkelijker. De naam zegt het al; de kraan heet 3 standen. Niet alleen voor koud water en warm water, maar ook voor kokend heet water.

De kokend waterkraan  word steeds populairder

Het gemak van een 3-in-1 kraan De kokendwaterkranen worden steeds populairder. In steeds meer keukens zien we deze terug. Waar het best een tijd kan duren met een normale kraan om warm water te krijgen, is het met de 3-in-1 waterkraan een kwestie van seconden om kokend heet water te krijgen.

En natuurlijk wil het oog ook wat. De kraan heeft een mooi uiterlijk, is makkelijk in gebruik en veilig. Want met kinderen in huis is veiligheid zeer belangrijk. De bediening voor kokend water zit niet op dezelfde plek als voor het koude water en warme water. Om kokend water uit de kraan te krijgen moet je een andere knop gebruiken. Deze knop werkt middels een druk-draai bediening welke voor kinderen moeilijk te bedienen is. Als de knop los gelaten wordt, slaat de kraan automatisch af.

Niet alleen het design is van belang maar de kraan levert ook gemak. Een kop thee is nog nooit zo snel gezet en het koken van je pasta gaat nu nog sneller. Alles kost minder tijd en ook minder water. Dit is dus een groot voordeel van deze 3-in-1 kraan.

In welke modellen is deze kraan leverbaar

Modellen Deze 3-in-1 kraan is leverbaar van de merken Floww, Quooker, Grohe en Inventum. Elk merk heeftzijn eigen uitvoeringen in chroomlook of RVS-look. Ook heb je de keuze uit een ronde uitloop of een haakse uitloop en kun je kiezen voor een 4 liter boiler of een 8 liter boiler. Wachten op kokend water is met het aanschaffen van deze kraan dus definitief verleden tijd!

De 3 in-1 waterkraan voor meer ruimte en gemak

Recent Posts
Vragen? Mail Ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search